LLenyes i carbons

ACCESORIS

Benvingut al nostre paradís d’accessoris per a barbacoes! Trobaràs tot el que necessites per a elevar la teva experiència de rostit a un nivell superior.

Encenedor de foc de llana de fusta de 750g i cera 100% natural per a brasero d'estufa de xemeneia

Fabricat amb materials 100% naturals, encén el teu foc de llenya amb només 1 encenedor.

6Kgs de llenya per a xemeneia, estufa, Barbacoa, brasero i estufa.

Grandària: 20cm de llarg entre 2 i 6cm d’ample. Tipus de fusta: Fusta dura: hi hagi/roure.

20L de llenya per a xemeneia, estufa, forn de pizza o brasero.

Fusta dura i calibrada de 30 cm / diàmetre 7-12 cm, assecada amb menys del 20% d’humitat i llista per a usar.

kit d'encesa complet

Aproximadament 6 kg incloent:

  • Troncs de fusta de 28-30 cm de grandària i de 5 a 12 cm de diàmetre. 
  • Llenya petita de 20 cm de diàmetre i 1 a 3 cm de diàmetre.
  • 3 encenedors de fibra de fusta 100% natural.
  • 1 caixa de llumins

HORL® 2 PRO ofereix una gran flexibilitat per satisfer tot tipus de necessitats. Els seus discos d'esmolar intercanviables, l'angle d'esmolat de 15° -per obtenir un tall més fi - i de 20° -per obtenir un tall més estable- ofereixen més possibilitats a l'hora d'esmolar ganivets. Tant el disc abrasiu de diamant com el disc de ceràmica per polir garanteixen resultats increïbles. Gràcies a la nova tècnica de muntatge i als rodaments que incorpora, els moviments del rodet són molt precisos.

HORL® 2 CRUISE ofereix una gran flexibilitat per satisfer tot tipus de necessitats. Els seus discos d'esmolar intercanviables, l'angle d'esmolat de 15° -per obtenir un tall més fi - i de 20° -per obtenir un tall més estable- ofereixen més possibilitats a l'hora d'esmolar ganivets. Tant el disc abrasiu de diamant com el disc de ceràmica per polir garanteixen resultats increïbles. Gràcies a la nova tècnica de muntatge i als rodaments que incorpora, els moviments del rodet són molt precisos.

HORL® 2 NUT ofereix una gran flexibilitat per satisfer tot tipus de necessitats. Els seus discos d'esmolar intercanviables, l'angle d'esmolat de 15° -per obtenir un tall més fi - i de 20° -per obtenir un tall més estable- ofereixen més possibilitats a l'hora d'esmolar ganivets. Tant el disc abrasiu de diamant com el disc de ceràmica per polir garanteixen resultats increïbles. Gràcies a la nova tècnica de muntatge i als rodaments que incorpora, els moviments del rodet són molt precisos.

HORL® 2 OAK ofereix una gran flexibilitat per satisfer tot tipus de necessitats. Els seus discos d'esmolar intercanviables, l'angle d'esmolat de 15° -per obtenir un tall més fi - i de 20° -per obtenir un tall més estable- ofereixen més possibilitats a l'hora d'esmolar ganivets. Tant el disc abrasiu de diamant com el disc de ceràmica per polir garanteixen resultats increïbles. Gràcies a la nova tècnica de muntatge i als rodaments que incorpora, els moviments del rodet són molt precisos.

Assegura't que la teva graella estigui sempre lluent amb el raspall per a graella Cool-Clean. Les cerres duradores amb infusió de ceràmica faciliten la neteja sense esforç i, gràcies a la tecnologia Cool Clean, pot obtenir excel·lents resultats en netejar superfícies fredes. I després, pots rentar-los fàcilment al rentaplats i preparar-los per fer-los servir la propera vegada.

GUANTS PER ROSTIR A LA GRAELLA D'ALT RENDIMENT

Mantingueu la calor a la graella i lluny de les mans amb aquests guants de graella de cotó d'alta resistència i alta resistència a la calor. Gràcies al revestiment de silicona antilliscant, també pot manejar aliments calents amb facilitat. Es pot fer servir amb temperatures de màx. 220 graus Els guants vénen com a talla única. Un accessori indispensable que tot Char-Bro ha de tenir.

DAVANTAL A LA GRAELLA

Rostint a la graella es pot embrutar ràpidament. Per això necessites el davantal perfecte. El nostre model es pot ajustar fàcilment i s'adapta pràcticament a qualsevol persona. Gràcies a nombroses butxaques, també serveix com a suport per als teus accessoris. Mantingui els seus guants i accessoris a mà i la seva roba neta, tot al mateix temps.

ROSTITJA DE POLLASTRE EN LLAUNA DE CERVESA

Gràcies a aquest rostidor vertical d'acer inoxidable, preparar pollastre a la cervesa és més fàcil que mai. Aboqui cervesa o altres líquids a la tassa extraïble i marini el pollastre. Dissenyat per garantir una cocció uniforme, així com una neteja ràpida i fàcil. Per què no provar-ho la propera vegada que tingui ganes d'un deliciós pollastre rostit?

GUANTS DE CUIR PER ROSTIR

Protegiu les mans mentre treballeu a la graella amb aquests guants de cuir cosits a mà. Estan fets de cuir d'alta qualitat amb folre de roba i estan dissenyats per ajudar-lo a agafar les reixetes i les tapes. Et protegeixen de la calor fins a 127 graus. Cada Char-Bro hauria de tenir això.

CAIXA DE FUMAT D'ACER INOXIDABLE

Dóna al teu menjar a la graella un deliciós sabor fumat sense que els teus xips fumadors s'incendiïn. Simplement ompli la seva caixa de fumat amb els seus xips de fumat preferits i comenci a rostir! La tapa dirigeix ​​automàticament el fum cap a fora. Podeu afegir sucs, aigua o adobs a les fulles per fumar segons vulgueu, la qual cosa afegirà un refinament addicional al resultat. Si fuma sovint, els fumadors Char‑Broil són una gran inversió.