LLenyes i carbons

LLENYES ANDORRA

Disposem de tres tipus de llenya molt habituals per calefactar la casa i cuinar tot tipus d’aliments.

Venta de llenya Andorra: dura

Has de saber que la llenya dura és la més duradora, la més calenta i la que crema més lentament. Per això és ideal per cuinar.

LLENYA D'ALZINA

La llenya d'alzina és una de les llenyes més dures que existeixen ,és la de major pes, té una llarga consistència i durada i resistent a la humitat. La llenya d'alzina deixa molt bones brases per a cuinar, per la qual cosa és ideal per a barbacoes i restaurants. L'Alzina és un arbre mediterrani de creixement lent i la seva fusta conté poca humitat. Encara que costa més d'encendre, fa molta brasa i és ideal per a tenir el foc encès llarg temps. La fusta d'alzina per tant, desprèn molta calor i d'una durada molt prolongada.

Llenya d'ametller

És una fusta dura igual que l'alzina, però es diferencia en el fet que l'ametller pot aportar aroma, més durabilitat de la brasa i major poder calorífic. Aquesta llenya té bona resistència al foc, es pot usar per a calefacció o per a cuinar.

Llenya de roure

És una fusta més tova a comparació de l'alzina i l'ametller. Això fa que sigui més fàcil d'encendre i per tant es consumeix abans. Genera molta més flama, això fa que funcioni com a encenedor de llenya dura o com a avivador de la calor de llenya.

Comprar llenya Andorra: tova

Al contrari que li llenya dura, la llenya tova és de menor intensitat, es crema abans, corprengui abans i produeix una flama menys calenta. Per la qual cosa és perfecta per a per a entrar en calor ràpidament en encendre una estufa o xemeneia.

llenya de pi

La fusta de pi, és una fusta tova que crema amb facilitat. El pi és molt adequat per a encendre un foc, fa molt bona flama i aconsegueix escalfar la xemeneia o estufa ràpidament. A més, aquest tipus de llenya es consumeix ràpidament.