LLenyes i carbons

coeo

COEO va néixer al sud de França (Cévennes) el 2020 durant el primer confinament amb el desig de crear eines de cuina per a tots aquells a qui els agrada viure a l'aire lliure!

TRIO 100 - CORTEN

El TRIO és un utensili de cuina que combina amb certesa les funcionalitats de braser, barbacoa i planxa amb la possibilitat addicional d'emmagatzemar llenya.

  • El disseny únic el converteix en un objecte simple, elegant i funcional. Va ser realitzat a partir de la proporció àuria per fer-ho harmoniós i atemporal (disseny protegit a França ia l’estranger).
  • El TRIO està disponible en diversos models perquè puguis triar l’alçada, el diàmetre i l’acabat que s’adapti millor a tu. Pots crear la teva cuina d’exterior amb un taulell les formes del qual poden albergar 1 o 2 brasers TRIO.
  • El TRIO es pot complementar amb una àmplia gamma d’accessoris, com ara graelles de cocció, una torre de braser o fins i tot una graella.

KAMADO "QUATRE" El 4 a 1

El TRIO és un utensili de cuina que combina amb certesa les funcionalitats de braser, barbacoa i planxa amb la possibilitat addicional d'emmagatzemar llenya.

  • Cuinar amb Kamado QUATRO és com tenir totes les eines de cuina combinades amb una sola eina.
  • És alhora una barbacoa, un forn, un fumador o fins i tot un rostidor en un sol aparell de cocció.
  • Amb les diverses peces i accessoris del QUATRO, pot cuinar pizzes amb amics, pastissos amb la família i fins i tot fer-lo servir com a planxa per a un dinar per a dos.
  • El terme «Kamado» significa «forn» en japonès. És una eina de cocció multifuncional, d’alt rendiment i extremadament versàtil que permet variar la cocció directa i indirecta.
Llenya, pellets, carbó i un gran assortit de productes complementaris