LLenyes i carbons

CARBÓ ANDORRA

El millor de la casa i el favorit de tothom.

VENDA DE CARBÓ ANDORRA

Carbó Quebracho Blanco

El seu nom prové dels nadius, que van anomenar aquesta fusta com a “FALLIDA DEFALLA” per la seva extrema duresa, capaç de trencar destrals. Aquest tipus de carbó és particularment conegut ja que en encendre no llança espurna, les seves brases són perfectes i generen un poder calorífic terrible que permet mantenir temperatures elevades durant un temps perllongat.

Carbó marabú

Un que arrasa on vagi, el propietari del rostit

El carbó de marabú posseeix unes excel·lents qualitats calorífiques, no produeix espurna i és de llarga durada. Per contra, és un carbó que triga més a arrencar i és menys aromàtic. Aquest carbó vegetal de Marabú està guanyant força fama a tot el món en els últims anys pel bon sabor que aporta quan es cuina amb ell i també per evitar la desforestació que tradicionalment comporta aquest tipus de collites.

Carbó vegetal

El cobejat pels graellats, el que sap, sap.

Amants d'una bona brasa amb familiars i amics, carbons de major granulometria i grandària, ideals per a brasa oberta i barbacoes, ja que encenen ràpid, no espurnejen, tenen alt poder calorífic, aporten bon sabor i tenen una durabilitat i rendiment òptim.

Visita la nostra botiga de carbó Andorra a La Massana